Om mig

Vem är Thomas Wite? Här tänkte jag presentera mig själv en aning. För att du ska kunna få en bättre bild om min verksamhet och lära känna mig bättre. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du vill ha mer information.

Entrepenören Thomas Wite

Sedan ung ålder har jag varit företagare och entrepenör. Likt många andra har jag vandrat i min fars fotspår och på den vägen lärt mig mycket om hur det är att göra affärer och driva bolag. Min pappa drev matbutiker och jag fick tidigt vara med och hjälpa till. Med åren väcktes senare ett inre driv hos mig där jag ville göra något eget. Efter att ha drivit en matbutik ett tag sålde jag av den och använde sedan vinsten till att investera i olika bolag.

Det var en stor risk jag tog, men efter en tuff start började det sedan vända. Jag tjänade ganska stora pengar och därefter har jag fortsatt investera i företag jag tror på. Likt i livet i stort har jag gått på en del minor, men jag har hela tiden försökt igen. På det sättet har jag idag ett stort kapital och goda relationer inom näringslivet. Här på min hemsida rekommenderar jag och skriver artiklar om bolag jag har ett gott öga till.

Ornitologen Thomas Wite

Det går inte att bara fokusera på en sak i livet. Utan ett intresse eller en hobby du kan vända dig till blir livet som entrepenör snabbt tråkigt. Sedan jag var ett barn har fågelskådning varit en stor passion. Jag har bockat av det allra mesta på svensk mark, men än finns det kryss kvar att hitta. Ibland brukar jag åka utomlands för att ta del av fåglar vi inte kan hitta på svensk mark. Trots alla häftiga och exotiska arter jag skådat är ändå den svenska blåmesen min favorit. I sin enkelhet är den så otroligt vacker. Jag gillar också blåmesens personlighet och omsorg till andra fåglar i flocken.

Här på hemsidan kommer du också kunna läsa om mina äventyr som ornitolog och även se en del bilder jag fotat.